Vuosi 2022 lähenee loppuaan ja yhdistyksen syyskokous pidetään sunnuntaina 4.12. klo 13.30 alkaen Kuntoutuskeskus Synapsiassa, Validiassa, Helsingissä (Nordenskiöldinkatu 18 B). Molemmat, sekä syyskokous että sen jälkeen oleva jäsentapaaminen, järjestetään hybridinä. Jäsentapaamisessa on tarkoitus tutustua, keskustella ajankohtaisista asioista sekä kuunnella jäsenten ajatuksia ja toiveita. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikan päälle, sillä olisi mukavaa ja antoisaa tavata kasvokkain pitkästä aikaa tai ihan ensimmäistä kertaa!

Syyskokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja sekä hallitus vuodeksi 2023, sekä käsitellään muut sääntömääräiset asiat. Mikäli olet kiinnostunut puheenjohtajuudesta tai hallituksen jäsenyydestä, ota yhteyttä sihteeriimme eeva.simons@gmail.com tai puh. 040 511 4761 ennen syyskokousta. Kerro sähköpostissasi sihteerille itsestäsi vapaamuotoisesti, äläkä unohda kertoa mihin tehtävään / -viin haet ja mahd. missä järjestyksessä, puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, hallituksen jäsen tai varajäsen. Uusi hallitus aloittaa toimintansa seuraavan vuoden alusta.

Ilmoittauduthan syyskokoukseen ja jäsentapahtumaan 27.11. mennessä eeva.simons@gmail.com . Kerro, osallistutko paikan päällä vai etäyhteyksin (jotta voimme lähettää kokouslinkin sähköpostitse). Tilaisuudessa tarjotaan kahvia, teetä, sekä jotain suolaista ja makeaa. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollisista ruoka-aine allergioista / ruokavalioista ym. osallistumiseen liittyvistä asioita.